Bericht versturen
Guangzhou Print Area Technology Co.Ltd
Post: yinya@enyyink.com Tel.: 86--17328018319
Huis > Producten > VeiligheidsDrukinkt >
Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet
  • Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet
  • Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet
  • Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet
  • Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet

Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet

Plaats van herkomst China
Merknaam ceres
Certificering EN71-3 19, Rohs, total lead
Modelnummer YY
Productdetails
Type:
Inkt op basis van water
Druktype:
Inkjectprinter
Productnaam:
Infrared absorberen Inkt
toepassing:
Inkjectprinter
Kleur:
Transparant aan zwarte
Golflengte:
650nm, 775nm, 810nm, 880nm
Houdbaarheid:
één maand
Pakket:
100ml/bottle
Hoog licht: 

Drukinkt van de Ceres de Infrarode Veiligheid

,

Absorbeer de Drukinkt van de Golflengteveiligheid

,

Inkjet-Printerkras van inkt

Productomschrijving

Ceresinfrared absorberen Golflengte Onzichtbare Inkt voor Inkjet-Printer

Na het apparaat via infrared, kunt u de zwarte die kleur zien, wordt gebruikt om de informatie te behandelen u zoals grafiek of tekst wilt beschermen.

 

De verschijning van Infrared absorbeert Onzichtbare Inkt is lichte kleur. Wanneer u op het document drukt, is het kleurloos. De onzichtbare tekst of vormt u drukte kan zichtbaar zijn wanneer u een speciale infrarode filter door uw ogen zet. Het kan ook door Infrarode Monitor zoals Infrarode camera met infrarode bron worden ontdekt.

 

 

Aandacht en Gebruiksmethode


1 . De geldigheidsduur van Infrared absorbeert Onzichtbare Printer is 1 maanden. Maar het effect van deze inkt u op het document drukt is permanent.

2 . Wanneer u Infrarode Filter gebruikt om Infrared te ontdekken absorbeer Onzichtbare Inkt, moet de Infrarode Golflengte van de Infrarode Filter volgens de Infrarode Golflengte hiervan inkt zijn. Anders, kunt u niet duidelijk zien.

3 . Het meeste importantly.you moet aandacht aan de printer besteden u gebruikt. Ten eerste, moet er geen inkt in uw printerspaander zijn. Ten tweede, moet u de gehele nieuwe printerpatronen gebruiken. Ten derde, kunt u niet mengsel Infrared Onzichtbare Inkt met andere printerinkt absorberen.

 
 
Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 0Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 1
 
Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 2Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 3Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 4
 

Betaling & Verzending

Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 5

Bedrijfsinformatie

 

Opgericht in 2002, Guangzhou-is het Afdrukbereik die Co. uitwisselen, Ltd een exporteur van Drukmaterialen in China. Wij bezitten onze fabriek in Guangzhou met huidig gebied 3000 van het fabrieksgebouw vierkante meters en 40 ton maandelijkse output van compensatiedrukinkten en ook productie van andere drukmaterialen.

 


Onze producten genieten van een hoge reputatie in binnenlandse markt meer dan 16 jaar. Sommige van onze cliënten van de compensatiedrukinkt omvatten McDonald (China), Pizza Hut (China), KFC (China) en de uitgeverij van Singapore. Wij zijn nu ook verkopen aan Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oost-Europa, Zuidoost-Azië, Afrika, Oceanië, het Medio Oosten.

 

 

 

Ons bedrijf moet in achtervolging van het principe van „op basis van kwaliteit overleven en handelsmerk op krediet“ vestigen. Oprecht welkome klanten thuis en aan boord te komen om.

 

Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 6Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 7

Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 8Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 9

 

Onze Certifiate

 

Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 10Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 11

 

ONGEVEER DE V.S.

Wij hebben meer dan 16 jaar drukervaring, één einde het kopen, in het groot en kleinhandelsdrukinkten, PS plaat, deken, pressroom chemische producten, en allerlei de invoer en de binnenlandse materialen van de merkdruk, meer dan duizend modellen en specificaties voor uw optie. Uw onderzoeken zijn welkom!

 

Het meest inportant ding is als u om het even welke aankoopvraag in China hebt, zullen wij ons beste u doen helpen!

Drukinkt van de Ceres absorbeert de Infrarode Veiligheid de Printer Scratch Off Ink van Golflengteinkjet 12

 

 

 

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--17328018319
H01, Internationaal de Handelspark van Pingzhou Guangping, Guicheng-Straat, Nanhai-District, Foshan-Stad
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons