Bericht versturen
Guangzhou Print Area Technology Co.Ltd
Post: yinya@enyyink.com Tel.: 86--17328018319
Huis > Producten > VeiligheidsDrukinkt >
Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink
  • Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink
  • Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink
  • Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink
  • Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink
  • Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink
  • Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink

Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink

Plaats van herkomst China
Merknaam ceres,YY
Modelnummer Hete Verkoop hoog-Geleidende elektrisch geleidende inkt
Productdetails
Hoog licht: 

Schermdrukken

,

Ceres beveiligingsinkt

,

Ceres geleidingsinkt

Productomschrijving

Ceres Security Ink Screen Printing Conductie Ink

 

Inleiding: 
Elektrisch geleidende drukinkt is een soort inkt voor het verspreiden van een geleidend materiaal (goud, zilver, koper en koolstof) in de gekoppelde samengestelde voorbereide pasta, algemeen bekend als pasta-inkt.De natuur heeft een zekere mate van elektrische geleidbaarheid., als gedrukt geleidend of geleidend lijn punt van gebruik. Kim afdeling geleidende inkt, zilver geleidende inkt, koperen geleidende inkt, koolstof geleidende inkt, enz.,hebben bereikt praktische, voor gedrukte schakelingen, elektroden, galvaniserende bodem, toetsenbordcontacten, weerstanden en andere gedrukte materialen.

Type:

Poeder chemische stabiliteit, goede geleidbaarheid, maar duur, gebruik beperkt tot dikke film geïntegreerde schakelingen.
Zilver geleidende inkt. Veel gebruikt voor het printen geleidende membraan schakelaar. Bij het printen van materialen als polyester, kan worden verspreid in polyester hars zilver verbinding link,je kunt een pasta maken van geleidende inktBij het uitvoeren van een droge inktfilm neemt de weerstandswaarde toe, bij voorkeur in ver-infrarood drogen in een droger onder 120 ~ 130 °C.
Koper is goedkoper dan zilver, maar het nadeel van gemakkelijk geoxideerd.maar het nadeel is een hoge temperatuur behandeling, zal het anti-oxidatie-effect verloren gaan.
Koolstof-gebaseerde vulstof die wordt gebruikt in de geleidende inkt en een geleidend kanaal zwart, acetyleen zwart, oven zwart en grafiet,de weerstand varieert met de type bits. gebruikt voor de filmplaat weerstand van de schakelaar en het drukken, de voormalige meestal gedrukt op polyester substraat, dus hetzelfde zilver geleidende inkt, polyester hars bindmiddelen gebaseerde inkt.

 

 

RFID-antenne afgedrukt

Met de snelle verspreiding van RFID-technologie toepassingen, sommige grote inkt fabrikanten ook tijdige introductie van nieuwe geleidende inkt, om de ontwikkeling van de RFID-markt verder te bevorderen.We kunnen zeggen dat een van de belangrijkste factoren die de RFID-markt drijft, geleidelijk naar het succes van de succesvolle ontwikkeling van geleidende inkt gaat..
Een geleidende inkt wordt verspreid in een geleidend composietmateriaal dat bestaat uit metalen verbindingen die met elkaar verbonden zijn door fijne geleidende deeltjes (zilver, koper, koolstof, meestal zilver),en vervolgens op het substraat afgedruktDe inkt wordt afgedrukt op een flexibel of stijf materiaal (papier, PVC, PE, enz.).de afstand tussen de geleidende deeltjes wordt klein, kunnen elektronen zich vrij bewegen langs het elektrische veld gevormd in de richting van de stroom, met een goede geleidbaarheid, kunnen speciale RFID-radiofrequentie signalen ontvangen.voor het drukken van RFID-tags, ingebouwde antenne, een goede geleidende inktformules, vereist een goede drukbaarheid, inkt na het drukken met een sterke hechting, lage weerstand, lage temperatuur, geleidbaarheid en stabiliteit kenmerken.
Volgens het marktonderzoeksbureau NanoMarkets zal de markt voor geleidende inkt in 2015 uitgroeien tot een zeer grote industrie. Leidende inkt zal drie keer zo groot zijn als de huidige marktwaarde.tot $ 2.4 miljard. Vanwege het aantrekkelijke marktpotentieel, zijn de inktfabrikanten in groepen geleidende inkt begonnen te betrekken bij het bedrijfsleven, in de hoop om een stuk te maken.

 

 

Toepassing:
Het printen van geleidende inkt op de geleidende substraten, zodat een stroomgeleidende capaciteit en eliminatie van elektrostatische lading accumuleerde inkt wordt over het algemeen gedrukt op kunststof, glas,keramiekDe drukmethode is zeer breed, zoals serigrafiedruk, letterdruk, flexodruk, gravure- en offsetdruk, enz.Kan worden geselecteerd volgens de eisen van de dikte van verschillende drukmethodenDeze inkt heeft een dikke pasta en hars type twee.De eerste is een hoge temperatuur glazen frit brandend type lijm, synthetische hars als bindmiddel die een laagtemperatuurdroging of straling (UV, EB) bewerkbare schermdrukinkt is.

 

 

 

 

Contacteer op elk ogenblik ons

86--17328018319
H01, Internationaal de Handelspark van Pingzhou Guangping, Guicheng-Straat, Nanhai-District, Foshan-Stad
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons